Matrix 150: De norm van de toekomst!


Typisch voor Nolte Küchen: de toonaangevende innovator heeft weer eens verder gedacht dan de anderen. Als eerste en enige bedrijf produceren wij onze keukens voortaan in een rastermaat van 150. Met deze vernieuwing bieden wij ook u geheel nieuwe dimensies: eenvoudig mooiere keukens!

 Ideale lijnvoering

Een onderkastlijn en een bovenkastlijn Matrix 150 maakt het mogelijk. Uit het complete assortiment keukenmeubelen kunnen kiezen en toch steeds weer bij deze twee basislijnen uitkomen, die zo'n rustig, harmonieus, horizontaal totaalbeeld creëren - dat biedt geen enkel andere rastermaat.


Perfect te benutten opbergruimte

150 mm. maal X, dat is exact de maat van de spullen die in de keuken moeten worden opgeborgen. In 150, 300 en 450 mm. hoge uittrekelementen krijgt - bij alle werkhoogten - iedere voorraad en ieder keukenapparaat precies de juiste ruimte, zonder dat er plaats onbenut blijft. En ook voor kratten zijn de uittrekelementen als op maat gemaakt.


Optimale wandkastdiepte

Met mag toch niet zo zijn, dat alle borden in de wandkast passen - maar grote pastaborden niet! Dit zal ook niet gebeuren als u de innovaties van Nolte Küchen gebruikt: hier vindt u dat extra kleine stukje diepte, dat grote serviestukken nodig hebben. En uw slimme keukenplanning natuurlijk ook.


Ideaal voor inbouwapparatuur

Hoe eenvoudig en logisch de nieuwe dimensie van Nolte Küchen is, blijkt ook uit het samenspel met inbouwapparaten. Met 600 mm. is Matrix 150 optimaal voor de oven of het fornuis. En ook koelapparaten, koffiezetapparaat en vaatwasser krijgen een passende plaats. Beter kan niet!